Dagboekje #1

Slowback Sunday #1

foto-28-10-16-12-42-13

Slowback Sunday? Jep, Slowback Sunday. Hoewel ik er nog niet helemaal over uit ben wat “slowback” nu echt precies betekent, heb ik er inmiddels mijn eigen betekenis maar aan vast gehangen (iets met langzaam, iets met throwback en een zondag). Op zondag kijk ik terug naar mijn hoogtepunten van de afgelopen week en weet jij wat er zoal in mijn leventje gebeurt! Op naar Slowback Sunday nummerooo 1!

1: NIEUW PR OP DE 10KM!

2016-10-28-12-43-35-4

Hoewel jullie misschien een van mijn onderstaande hoogtepunten wel veel spectaculairder vinden, staat bij deze gebeurtenis toch wel stipt op 1..: op vrijdag liep ik namelijk EEN NIEUW PR OP DE 10KM! Waarom dit dan zo geweldig is? Omdat ik al een dik jaar nog niet op mijn “oude” niveau qua snelheid zit (zat..?). Mijn rondjes zijn sinds het vele fitnessen wat langzamer geworden en mijn PR had ik al een tijdje niet meer van heel dichtbij gezien. TOT afgelopen weken (yehesssss). Ik kwam al 2x eerder akelig dicht in de buurt van mijn PR (ja die keren dat mijn telefoon het besloot te begeven op de 9km ZUCHT), maar afgelopen vrijdag was ik on FIRE. Met een gemiddelde van 4’48” min/km en een eindtijd van 48 minuten, ben ik MEGA HAPPY :D.

2. IK WIN, IK WIN, IK WIN!

foto-02-10-16-13-30-05

Wanneer ik op woensdag met een zenuwachtig gevoel in de trein zit, op weg naar mijn tweede tentamen, lees ik een berichtje van @rimcoruns: “gefeliciteerd”. Aangezien ik niet jarig ben of dan ook maar iets heb gedaan waar een gefeliciteerd op van toepassing zou kunnen zijn, vraag ik mijzelf af of Rimco mij niet heeft verward met een andere Monique (Like, Monique’s everywhereee). Maar nee. Rimco feliciteert mij wel degelijk met een reden (en maar goed ook anders had ik het niet eens geweten)… ik heb namelijk de prijs van de Mediamarkt & Samsung gewonnen! Dit shirtje (zie hierboven) heeft mij niet alleen door de halve marathon heen gesleept, maar ook nog eens gezorgd dat ik binnenkort met fancy Samsung IconX dopjes in mijn oren loop! MONIQUE BLIJ! En dan te bedenken dat ik toen nog niet eens wist dat deze dopjes niet alleen muziek afspelen, maar ook mijn runs kunnen vastleggen..  (WHUHUT).

3. NIEUWE TELEFOON; FINALLY.

foto-30-10-16-14-24-43

JAJAJA, ik hoef mijn telefoon voortaan niet meer in de Maas te laten zwemmen of het heelal in te schieten omdat hij mijn runs niet aankan, want ik heb een nieuwe TELEFOON! Of ik rijk ben? (camera, iphone) Nou.. nu dus niet meer.

4. TENTAMENS VOORBIJ, KILOOTJE ERBIJ

2016-10-24-15-52-54-4

Een heleboel leerwerk en twee tentamens verder is het op woensdagmiddag dan toch eindelijk (heel even) voorbij. De tentamens zitten erop (tenminste voor eventjes dan) en dat vraagt om een feestje niet waar? Ik vond in ieder geval van wel en zag een héle goede reden onbeperkt tapas te gaan eten met de boyfriend (foodbaby’s all over the place) (maar wel enorm LEKKERLEKKER!). En omdat één keer vieren dat je tentamens voorbij zijn niet genoeg is, plakte ik er nog een te gezellig technofeestje achteraan op de vrijdag met een dubbel zo gezellige zaterdag morgen (NOTT). Maar ach, hoort erbij nietwaar?

5. PARTY & GOODBYE

2016-06-11-13-54-10

De zaterdagavond staat voor mij op 5, hoewel hij eigenlijk op plaats 100000 zou moeten staan (of gewoon niet eens op de lijstje), want het is alles behalve “leuk”. Zaterdagavond moest ik namelijk afscheid nemen van dit leuke vriendinnetje hier, die een enkeltje Australië heeft geboekt (HUILEN)! Maar hee, ik weet zeker dat ze het super tof gaat hebben ennehh.. misschien een goede reden eens naar Australië te gaan..? (Jullie mogen me ook opgeven voor all you need is love trouwens).

foto-28-10-16-12-42-13

De eerste Slowback Sunday is didadone. Ik weet totaal niet of ik überhaupt wel iets te melden heb in Slowback Sunday #2, maarehh dat zien we dan wel weer.

Heb jij nog opmerkingen of vragen aan mij of misschien wel een leuke challenge of blogonderwerp waar ik wat mee zou moeten doen? LET ME KNOW!

Fijne zondagavond allemaal!

Liefs, Monique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: