Ren een #lekkerrondje

Doe mee aan de uitdaging: #lekkerrondje !

2016-09-17-08-36-26-5

Helaas maar waar, de vakantie is nu toch écht over (althans, voor de meeste onder ons). Hoewel dit voor jou natuurlijk flink balen is, vinden je hardloopschoenen het waarschijnlijk stiekem wel leuk.. Hoor je ze niet stuiteren in de kast? Yes, tijd om ze vrij te laten en jouw favoriete hardlooprondje weer op te pikken! Doe je mee aan de uitdaging?

Vandaag loop ik een #lekkerrondje. Namelijk mijn oude en vertrouwde 5km rondje. Een van mijn eerste rondjes en stiekem nog altijd het fijnste rondje!

Mijn favoriete eerste hardloop rondje ligt in Breda. De route begint.. tja.. op de oprit! Gewoon de deur uit en gaan met die banaan. Omdat ik in mijn eerste jaren nog niet zo ver weg durfde (ik was bang dat ik de terugweg niet meer zou halen, hihi), rende ik altijd tot het bos, waar ik een grote bocht maakte en vervolgens vol goede moed de terugweg begon.

Mijn oudste rondje is niet spectaculair, het is eigenlijk niet eens een rondje te noemen (meer een paperclip?), maar toch mijn favoriet. Gewoon lekker rennen, zonder ergens aan te moeten denken, zonder de weg te moeten herinneren, te genieten, ennnn: gewoon lekker starten vanaf de voordeur. I LOVE IT!

2016-03-13 09.25.03

Hoe zit het met jou? Heb jij ook zo’n favoriet route? Loop jij die route nog steeds? Of heb jij het uitzicht van deze run al heeeul lang niet meer bekeken? IK DAAG JE UIT!

Samen met een heleboel andere hardloopfans doe ík mee met de uitdaging van Nationale Nederlanden en Hardlopen met Evy. Pluk die hardloopschoenen uit de kast op en loop in de komende 2 weken JOUW FAVO RONDJE (mag ook 2x, of 3x of 10x natuurlijk).

Meedoen is heel simpel. Je kunt je registreren via de volgende link:

https://www.renmee.nl?utm_source=web&utm_medium=blog&utm_campaign=renmee&utm_content=runningwithmo

Koppel je account aan de Hardlopen met Evy of Runkeeper app (wijst zich vanzelf), ren minimaal 5km en maak kans op een gratis trainingsschema van Evy óf een waardebon van Runnersworld (woehoeee!).

DUS, ik weet het wel, ik ren vandaag mijn rondje! En als jij dat ook gaat doen, LET ME KNOW (en gebruik de tag #lekkerrondje, of tag me, of laat niets weten, maar.. just do it!)

2016-09-17-08-36-26-5

Fijn weekend!

Liefs, Monique

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: