WIN: SPORTBAY YOGAMAT DELUXE

Win: Yogamat Deluxe

2016-09-03 17.08.20-4

Afgelopen week is SPORTBAY.NL een nieuwe toffe samenwerking aangegaan met.. jawel RUNNINGWITHMO! En daar.. kun JIJ van profiteren =D. Lees snel verder hoe en wat!

Sportbay.nl

Sportbay is een online sportwinkel die te gekke producten verkoopt op het gebied van sport. Je kunt er producten vinden voor onder andere; yoga, fitness (groot & klein), crossfit en sportkleding. Maarย  ook voor kampeer-, vrijetijds- en sportvoedingsproducten kun je bij Sportbay.nl terecht (en hoelahoeps niet te vergeten).

Met de producten van Sportbay.nl staat niets jouw fitte sportleventje meer in de weg (nu kun je zelfs alles THUIS doen) en laat dat nou net zijn wat ik, Runningwithmo, FANTASTISCH vind om te horen! =D

Samenwerking

2016-09-04 12.02.28
Check ook even de Facebookpagina voor alle ins en outs over de samenwerking ๐Ÿ™‚

 

Sinds afgelopen week is Sportbay.nl een samenwerking aangegaan met mij en daar kun JIJ van profiteren. Waarom? Met mijn kortingscode (BPMONIQUE) profiteer jij namelijk ALTIJD van 10% korting op de gehele Sportbay.nl collectie (en geloof me, dit kan leiden tot heul veul korting).

Naast de korting staan er ook leuke win acties op de planning en maak jij dus kans op gratis fitte goodies (woohooo). En die goodies? Die mag IK weggeven!

YOGAWEEK

2016-09-03 16.41.05-3

Deze week is het al feest een maak jij kans op een heel gaaf sport item namelijk: een Deluxe Yogamat (check hem hier even) ! Meedoen kan heel gemakkelijk op mijn Instagram pagina: @runningwithmo. Maar mocht jij geen Instagram fanaat zijn of het simpelweg niet hebben, dan wil ik je de mogelijkheid geven om ook hier kans te maken!

Hoe?

Laat hieronder in een berichtje even weten waarom JIJ die Yogamat verdient! Mocht je Instagram hebben? Volg dan ook even @sportsbay & @runningwithmo.

2016-09-03 12.25.29-4

Fijne yoga zondag!

Liefs, Monique

Bewaren

7 Replies to “WIN: SPORTBAY YOGAMAT DELUXE”

 1. Wat leuk en lief dat je dit doet! Ik wil hรฉรฉl graag meedoen, alleen niet voor mezelf maar voor mijn moeder :). Ik heb haar aangestoken met Blogilates en yoga, maar ze heeft een gevoelige rug. Dus ik zou supergraag de yogamat voor mijn moeder winnen! (Ik heb geen Instagram :/.)
  Liefs Maya

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is echt een leuke actie! Sinds enkele weken ben ik begonnen met yoga en ik ondervond direct de vele voordelen die yoga te bieden heeft! Ik ben meer ontspannen en heb minder stress. Bovendien heb ik veel meer energie! Ik hoop via deze weg een yogamat te bemachtigen! ๐Ÿ™‚

  Like

  1. Hallo Anouk!
   Helaas liep de actie tot en met vorige week! Ik weet niet zeker of ik dit wel heb vermeld in mijn blog, dat ga ik NU meteen checken!
   De actie is afgelopen, maar mocht je er een willen aanschaffen dan kan je met de kortingscode BPMONIQUE 10% korting krijgen op Sportbay.nl ๐Ÿ™‚
   Liefs, Monique
   Je k

   Like

 3. Ik zou ook erg graag meedingen naar de mat. Een half jaartje terug had ik namelijk een hernia waaraan ik ben geopereerd en de dokters raden mij aan om dagelijks oefeningen op een yogamatje uit te voeren. Het zou dus superleuk zijn om er meteen eentje te winnen, dan kan ik die centjes mooi voor iets anders gebruiken ๐Ÿ˜€ ik voeg je zo meteen ook even toe op instagram x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.