Review: Asics Dynaflyte

,

Vliegensvlug met de Asics DynaFlyte

2016-08-27 17.23.08-2

Een maand geleden ontving ik van Asics de nieuwe Asics DynaFlyte. Tijd om mijn ervaringen van deze schoenen met jou te delen!

Toen ik de doos opende dacht ik alleen maar “WAUW”. Gedetailleerd grijs, subtiele felle kleuren.. persoonlijk ken ik geen mooiere hardloopschoenen dan de DynaFlyte van Asics! Maar goed, aangezien het niet alleen maar om de looks gaat (hoewel, ook belangrijk toch?) was het hoog tijd ze te gaan testen!

o_1ao911js31d2f8s11d6e1fde1mbmc_2016shoes0000Layer6

Inmiddels heb ik een flink aantal kilometers met de Asics DynaFlyte afgelegd en mijn bevindingen zijn niets anders dan positief! De Asics DynaFlyte schoenen zijn verrassend licht, waardoor ze mij het gevoel gaven echt bijna te vliegen! Het lichte gewicht heeft geen nadelige effecten op de stevigheid van de schoen. De DynaFlyte’s hebben namelijk een goede pasvorm en zitten stevig om de voet, dit zorgt voor genoeg stabiliteit tijdens het rennen. Daarnaast merk je tijdens het maken van je kilometers duidelijk effect van een gel laagje in de schoen. Dit gel laagje zorgt voor een goede demping tijdens het neerkomen en geven een gevoel van vering. Ik ben zeer te spreken over de Asics DynaFlyte en ben van plan er nog heel wat kilometers mee te maken!

2016-08-27 17.23.08-2

Ben jij nog opzoek naar nieuwe hardloopschoenen? Heb jij nog vragen over deze schoenen? Ben jij van plan ze aan te schaffen of heb je ze misschien al? Vertel me jouw mening & ervaringen!

Liefs,

Monique


Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties op “Review: Asics Dynaflyte”

  1. Hoi , er staat liegensvlug ipv vliegensvlug . T’ is maar even dat je het weet . Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over mij

Hoi, ik ben Mo, Monique of Moni.
Toen ik voor school 10 kilometer móést hardlopen tijdens de Singelloop Breda (lang geleden), had ik nooit kunnen bedenken dat hardlopen op een dag mijn favoriete bezigheid zou zijn. Die dag is het vandaag nog steeds!

Recente blogs

Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder