HALLO BLOG, LEEF JE NOG?

Hallo Blog, leef je nog?

2016-08-25 12.25.25

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn blog begon en ik startte met het delen van mijn verhalen. Zo fanatiek als ik begon (met bijna elke dag een blogpost), zo stil is het nu (2 maanden NOTHING.. like whuuuut?). What is going on? Waarom? Wat nu? En hoe nu verder? Je leest het hier!

2016-06-08 12.29.32

Drukdrukdrukdruk

Het is geloof ik het meest gebruikte excuus ever, maar oh zo waar: DRUKTE. De afgelopen maanden werden mijn blogposts steeds minder frequent wat uiteindelijk eindigde in twee maanden doodse stilte. Zelfs de laatste update van Personal Body Plan (maand 6) is er niet meer uitgekomen. Of ik dit erg vind? Nou eigenlijk wel! Ik zal jullie nu uitleggen hoe dit komt.

Zoals sommige van jullie misschien wel hebben meegekregen was ik het afgelopen half jaar bezig met afstuderen. Dit betekende dat ik heel wat tijd typend achter mijn laptopje spendeerde om een goede thesis in elkaar te flansen. Mijn benen werden onrustig, mijn lichaam had een overload aan energie wat uitte in vrijetijdsbesteding die alleen nog maar uit BEWEGEN mocht bestaan.

Tja.. Om eerlijk te zijn kon ik geen toetsenbord meer zien na uren te typen aan mijn thesis en de blogposts werden langzaam minder. Toen het einde van mijn thesis naderde was ik mentaal leeggezogen en kon ik naast mijn allergie voor een toetsenbord geen creatief woord meer uitbrengen. En dit.. dit was fataal voor de blogposts.

2016-07-30 20.25.09

Bachelor & Vakantie

Ik besloot mijzelf geen onnodige stress op te leggen en richtte mij op wat toen het meest belangrijk was: mijn bachelor halen. Voor mijn blog was dit misschien huilen, maar voor mijzelf eindigde dit in tranen van geluk. Wonder boven wonder (je moest eens weten hoe slecht ik er een half jaar geleden voor stond) haalde ik namelijk mijn Bachelor Health Sciences en werd ik het gelukkigste meisje op aarde! Ik vertrok (bijna) meteen op mijn welverdiende vakantie en nam een pauze van hier tot Tokio, ofja Zuid-Frankrijk dus ;).

Hoe nu verder?

Inmiddels zijn we maanden van zwoegen, feesten én vakantie verder en ben ik helemaal TERUG. Terug? Ja TERUG! Ik zit weer vol nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe dingen die ik met jullie wil delen. Zo komt er binnenkort een halve marathon voor mij aan (waaaaah), zit ik in een “nieuw fitnesstraject“, heb ik nog zat tips&tricks voor het hardlopen en beoordeel ik zo nu en dan wat handige gadgets!

2016-08-15 09.29.16

Wat kan je in de toekomst van mij verwachten?

Dagelijkse blogposts zullen er van mij voorlopig niet komen. Het eerstgenoemde excuus zal namelijk spoedig weer opdoemen als ik met mijn master Health, Food and Innovation Management begin (klinkt dat niet sliiiim?). Wel zal ik proberen weer met meer regelmaat een leuk artikeltje te plaatsen, die misschien wat korter is dan mijn vorige verhalen (en dít verhaal.. x]). Dus geen onnodig lange blogposts meer, maar meer to the point met wat ik het liefst doe:

Mijn passie en liefde voor alles wat met voeding en sport te maken heeft met jullie te delen!

2016-08-25 12.25.25

Zo, mijn verhaal is eruit. Heb jij nog vragen, tips of opmerkingen voor mij? Laat het me weten in een berichtje!

Geniet van jullie zondag!

Liefs,

Monique

Bewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.