RUNNINGWITHMO FOR WINGS FOR LIFE!

8 MEI 2016, RUNNINGWITHMO & …:

2016-03-08 17.57.07

 

Jaaaaa eindelijk ga ik het met jullie delen en OH ik ben EXCITED! Over PRECIES 2 maanden verschijnt RUNNINGWITHMO aan de start van een WERELD-RUN. Rennen met duizenden deelnemers tegelijk, rennen voor een heel mooi doel en vooral.. rennen voor diegene die het niet kunnen. Lees snel verder voor alle INS&OUTS en hoe JIJ mee kan doen!

Wings For Life

Wings For Life is een stichting die zich inzet voor mensen met een dwarslaesie. Een dwarslaesie is een van de meest verwoestende letsels aan het ruggenmerg die iedereen kan overkomen. Het niet kunnen bewegen van ledematen en zware chronische pijn is pas een klein deel van de symptomen die een dwarslaesie met zich meebrengt. Wings For Life is een stichting die het onderzoek naar dwarslaesies financiert over de héle wereld. Door middel van onderzoek wordt geprobeerd de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie te verbeteren en hen (hopelijk) uiteindelijk te genezen.

Dit financieren kunnen zij natuurlijk niet alleen, daar hebben zij hulp bij nodig; ONZE HULP! En wat is er nu mooier dan dat wij die hulp allemaal samen kunnen geven? Dat wij allemaal samen een steentje kunnen bijdragen?  En dat wij samen met mensen over de hele wereld kunnen helpen om (letterlijk) een stapje dichterbij de genezing van dwarslaesies te komen?

HET KAN.

Hoe blijft hardlopen leuk?

Wings For Life WORLDRUN

Op 8 mei organiseert Wings For Life een wereldwijd evenement: een RUN. En niet zomaar een run.. Nee, een wedstrijd met grootse proporties.

Op 8 mei zullen duizenden mensen over de hele wereld tegelijkertijd aan de start verschijnen. Een start op 40 verschillende locaties, verspreid over de HELE WERELD. Van profs tot amateurs, van marathonlopers tot mensen in een rolstoel. Allemaal zullen zij samenkomen met een doel: kilometers maken voor diegene die dat niet kunnen.

Anders dan anders

De Wings For Life World Run is anders dan alle andere runs. Naast het feit dat hij plaatsvindt over de hele wereld, is er nog een groot verschil: de finish. Hoe jij normaal zelf naar de finish rent, is het nu andersom.. de finish komt naar jou! Tijdens de run zal een zogenoemde “Catcher Car” starten. Wanneer je ingehaald wordt door deze auto, heb jij de finish bereikt. En tja.. Na hoeveel kilometers gaat dat zijn?

2016-03-04 10.11.17

Een uitdagende run voor een heel mooi doel waarvan de Nederlandse start zal zijn in mijn home-town BREDA. Tja.. daar kan ik als echte hardlooplover toch NIET omheen?! Inderdaad!
Daarom verschijn ik over precies 2 maanden aan de start van de WINGSFORLIFEWORLDRUN en zet ik mij in voor mensen met een dwarslaesie.

2016-03-08 17.20.15

RUNNINGWITHMO FOR WINGS FOR LIFE

Okee, nu weer even terug naar reality.. ik vind dit MEGA SPANNEND! Het is ál over twee maanden! Rennen met mensen over de HELE FREAKING WERELD vóór mensen over de HELE FREAKING WERELD! Ik raak nu al gestresst van de enorme impact en vooral die gedoemde “catching-car”.. Hoeveel kilometers ga ik maken? Het verste dat ik ooit heb gerend zijn 15 moeilijke kilometers, ennehh om eerlijk te zijn ben ik nu lang niet zo fit als ik toen was!

Maar ach daar gaat het niet om, het gaat om het feit dat je meedoet en je die benen van je laat werken voor anderen. Mijn persoonlijke doel is 17km te rennen voor die stomme auto me inhaalt, waarvoor ik ongeveer 1 uur en 37 minuten de tijd zou hebben. Ga ik dit redden? Ga ik 17 hele kilometers binnen die tijd kunnen maken 8 mei?

2016-03-08 17.57.07

Steunen & Meedoen

Ben jij ook enthousiast geworden over de WINGSFORLIFEWORLDRUN? Meedoen kan nog! Je kunt je HIER nog inschrijven (30 euri) en het volledige inschrijfgeld zal naar de stichting Wings For Life gaan, voor meer onderzoek naar Dwarslaesies.

HOE FANTASTISCH ZOU HET ZIJN ALS IK JOU IN BREDA ZIE VERSCHIJNEN?

Mocht je nu niet willen meedoen maar tóch een steentje bij willen dragen, kan dit door mij  te steunen. Mentale steun is al meer dan genoeg, maar wil je graag geld doneren aan dit doel dan is ook dát mogelijk.

Voor Wings For Life heb ik mijn eigen “Fundraising Campaign” opgezet, waarbij ik geld inzamel voor dit goede doel. Ik ga niemand achterna rennen om geld te doneren, ik ga niemand persoonlijk vragen en al zeker niemand dwingen, maar mocht je geld willen doneren dan kan dat HIER 🙂

2016-03-07 06.25.08

Nog twee maanden te gaan voor ik aan de start verschijn van een wereldse run. Nog twee maanden de tijd om me voor te bereiden, en ohhhhhoh die heb ik heel hard nodig! Maar nee, deze uitdaging ga ik niet uit de weg en ik heb er ENORM VEEL ZIN IN. Het zou fantastisch zijn als jij mij mentaal of met een donatie steunt ennneh.. het zou al helemaal geweldig zijn als ik jou op 8 mei bij de start tegenkom =D

LET’S DO THIS!

2016-03-08 17.20.15

Heb jij nog vragen over Wings For Life, over de WORLDRUN, aan mij of gewoon een ander berichtje die je kwijt wilt? Let me know!

Fijne avond lieve allemaal en alvast GOODNIGHT!

Liefs, Monique

10 reacties op ‘RUNNINGWITHMO FOR WINGS FOR LIFE!

 1. Wat cool! Ik heb me namelijk ook opgegeven! 😀 enorm spontaan een paar weken geleden, gewoon omdat ik het zo tof vind dat het én over de hele wereld tegelijk is én je de finishlijn vóór moet blijven én het ook nog eens voor een heel goed doel is… Heb je ook een team opgezet? Ik zit nog te twijfelen waar ik me op ga geven :p. Ik hoop je in ieder geval te zien dan!
  Groetjes Maaike

  Liked by 1 persoon

  1. Waaaah SUPER LEUK!! Nee, ik heb geen team opgezet, maar wie weet als er heel veel mensen enthousiast worden kan ik dat nog doen (dat zou echt mega vet zijn)! =D Wat super leuk dat je meedoet en TOT DAN! Liefs, Monique

   Liked by 1 persoon

   1. Hee Maaike! Je hebt me op een super idee gebracht dus ik heb het gewoon gedaan. Sinds een paar minuten staat team: RUNNINGWITHMO online! Dus mocht je willen joinen; je bent MEER DAN WELKOM =D Je kan bij teams zoeken op RUNNINGWITHMO en je aanmelden ^^ PS: misschien komt er ook een masseuse! 🙂

    Liked by 1 persoon

   2. AH wat tof! Er is iets misgegaan bij mijn aanmelding, dus ga me over een paar dagen even opnieuw aanmelden (als ik weer geld heb ;-)), dan ga ik me direct aansluiten bij jouw team! Echt heel tof! Zeker als er ook nog een masseuse komt ;-). Alvast succes met de voorbereidingen! Xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.