RUNNINGWITHMO GOES FITNESS

Runningwithmo goes fitness

2016-08-23 12.38.46

“FITNESSEN? Nehhh bedankt, ik ga de sportschool niet meer in..”
Tja.. ik had een jaar geleden dus nooit gedacht dat ik ooit met veel plezier de sportschool in zou hupsen.

Ik hield het altijd liever bij rennen en de sportschool wilde ik na vele fysiotherapie bezoeken (en mijn eigen fysiotherapie stages) liever niet meer zien. Toch wist ik wel dat krachttraining mij veel voordelen zou opleveren..  en dat ik eigenlijk toch wel eens die sportschool in moest duiken om mijn hardloopprestaties te verbeteren!

Zo gezegd zo gedaan en ik besloot er voor te gaan. GOEDE KEUZE! Tegenwoordig ben ik met zeer grote regelmaat in de sportschool te vinden en ik vind het nog leuk ook! Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin of ben ik moe, maar ach: uiteindelijk ga ik toch, sport ik de spieren van mijn lijf en ga ik moe maar voldaan naar huis 🙂

Gezien mijn huidige en vorige studie had ik al wat wetenschappelijke kennis over krachttraining en sinds kort komt daar langzaam maar zeker wat praktische kennis bij (mede dankzij mijn vriend en andere gemotiveerde animals in de sportschool). Daarom kunnen jullie vanaf nu ook wat TIPS & TRICKS over fitness verwachten!

Fijne dag!

Liefs, Monique

Bewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.