NIET MEER SPORTEN

2015-09-27 17.09.46

Alsof de achillespeesblessure nog niet erg genoeg was, viel ik afgelopen week, tijdens een rondje wielrennen, van de fiets. Yes, heb ik weer.. en het ging net zo LEKKER! De Singelloop in Breda is nu definitief afgeschreven en ik kreeg van de dokter het recept; verplichte rust.

Verplichte rust is voor een sporter niet makkelijk, maar ik besloot het positief in te zien (na wat opgepept te zijn door vriend en familie). Het was tijd om nieuwe dingen te bakken en gerechten uit te proberen, daar heb ik nu immers genoeg tijd voor!

Zo bakte ik afgelopen week havermoutkoekjes & kwarkbrood (die nog wat perfectionering kunnen gebruiken) en kocht ik een blender en een spirelli (een ding dat sliertjes maakt van groenten!). Nieuwe recepten komen dus snel online!

Have a positive day!

Liefs, Monique

2 reacties op ā€˜NIET MEER SPORTENā€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.