BLESSURE

2015-09-11 12.29.19
Singelloop 5 jaar geleden

Ja hoor het is weer zover; blessure tijd! Hoe ik eerst altijd last van mijn knie(en) kreeg, is nu mijn achillespees aan de beurt.. Alles duidt op een acute achillespees blessure en dat betekent; niet rennen! Flink balen, want ik zou op 4 oktober meedoen met de Amgen Singelloop in Breda en was dan ook flink aan het trainen. Helaas gaat deze run aan mijn neus voorbij.. Maar hopelijk loop ik binnenkort weer mijn rondjes door Maastricht & Breda en ben ik bij de volgende RUN gewoon van de partij!

Rode gazelle wielrenfiets
Ik kon afgelopen zondag dus niet gaan hardlopen (wat ik eigenlijk van plan was), maar op mijn kont blijven zitten dat ging hem dus echt niet worden. Gelukkig heb ik ook nog een hele mooie rode gazelle en ben ik samen met de sportiefste vader van Nederland gaan wielrennen (43,9km!).

Aan deze tegenslag zit wel een voordeel (ja, we blijven positief); ik heb gisteren vervroegd mijn abonnement in de sportschool afgesloten! Op deze manier kan ik mijn conditie op pijl houden (op de fiets) en een begin maken aan het opkrikken van mijn zwakke gesteldheid om stomme blessures in de toekomst te voorkomen 😉

Have a nice sporty day!

Liefs, Monique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.