Even voorstellen toch?

2015-10-14 15.17.33

Hallo allemaal!

In mijn opinie was ik altijd best goed in alles wat met social media te maken had, maar viel dat even tegen. Ik heb er dan ook een paar uurtjes over gedaan, maar hier is hij dan; mijn eerste blog! En ja dat vind ik spannend, maar vooral heel leuk!

Mijn naam is Monique en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Gezondheidswetenschappen (biologie & gezondheid) aan Universiteit Maastricht. Momenteel zit ik alweer in mijn derde jaar en dat betekent; AFSTUDEREN en de juiste master kiezen. Wat je precies wordt met de studie? Ik heb geen idee. Maar ik hoop een gemixte versie van voeding- & sportdeskundige te worden, als dat überhaupt bestaat (en anders word ik toch de eerste?).

Zelf doe ik, zoals de naam al doet vermoeden, aan hardlopen. Sinds ik 5 jaar geleden gedwongen werd 10 kilometer te rennen voor school, ben ik niet meer gestopt. En ik moet zeggen, dat bevalt GOED! Sinds anderhalf jaar ben ik pas echt fanatiek gaan rennen en ik heb dan ook een doel voor dit academische jaar: de HALVE MARATHON! Dat gaat nog een opgave worden, maar ik houd jullie op de hoogte 🙂

Voeding is een andere hobby van mij. En dan bedoel ik niet specifiek eten bereiden, maar vooral nieuwe dingen ontdekken en onderzoeken. Zo heb ik geconcludeerd dat een ‘detox-dieet’ dikke onzin is en ‘healthy cupcakes’ helemaal niet zo ‘healthy’ zijn als beweerd wordt. Daarom wil ik graag mijn “SUPERMARKT MAALTIJDEN” met jullie delen. Ofwel; maaltijden die natuurlijk, gezond en lekker zijn en waarvan je de ingrediënten gewóón in de supermarkt haalt.

Zo, genoeg over mij. Ben je nieuwsgierig naar mijn recepten, trainingen, weetjes en nog veel meer op het gebied van sport & voeding? Volg dan mijn blog! Laat vooral berichtjes achter voor vragen, tips, opmerkingen of wat je dan ook maar aan me kwijt wilt. Have FUN!

Liefs,

Monique

Bewaren

11 Replies to “Even voorstellen toch?”

  1. Hoi! Ik zie dat jij mijn blog http://www.basimella.wordpress.com volgt, waarvoor ik je graag wil bedanken 🙂 Ik stuur je dit berichtje om te zeggen dat ik een nieuwe blog heb, namelijk http://www.basimella.wordpress.com! De blog die jij dus volgt zal niet langer geüpdatet worden. Indien je graag de nieuwe blog zou willen volgen, dan kan dat door simpelweg de blog te bezoeken, naar beneden te scrollen op de Home page en je e-mailadres in te vullen. Ik ga binnenkort een giveaway hosten, dus hopelijk wil je daar aan mee doen 🙂 Dankjewel alvast om dit te lezen en hopelijk mag ik je verwelkomen op mijn nieuwe blog, veel liefs – Sofie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.